預早一天訂座,今日中午特意來嘆番個午餐。今次已經係第n次幫襯,中午價錢實惠抵食,食物質素又高。一間位於坑口村,主打各款扒類的扒房,有外國入口的新鮮凍肉。小店座位不多,環境寬敞舒服,服務貼心。食物質素令我喜出望外,第一次幫襯已經留下深深印象。每日有三款午餐供應,必然有牛扒。牛扒質素很高,肉汁軟腍,肉味濃郁。次次都食牛扒的我,今次特意試一試意粉。鴨肉沙律多士。餐廳的沙律與外間截然不同,每款都用盡心思設計,每次來到都充滿驚喜😉多士充滿麥香,不是香脆但入口粒粒果仁,口感豐富。多士夾有鴨肉片,咸香惹味。沙律新鮮開胃,有沙律菜、瓜類和洋蔥。蕃茄醬長通粉配自家製肉腸。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻非常特別的肉腸粗大的香腸切開一半,煎得香口。外層香脆,內裡肉味濃郁。自家製的肉腸賣相在外間小見,味道咸香惹味,不會過咸過實,肉味竟如此突出☺️午餐時間餐廳很快滿座,幸好我早已訂位。

鴨肉沙律多士。

蕃茄醬長通粉配自家製肉腸。
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻非常特別的肉腸
午餐時間餐廳很快滿座,幸好我早已訂位。
$85 (Lunch)