2020-10-06 242 views
呀媽話要食打冷,係觀塘揾左間隱世小菜,原本以為淨係打冷,點知佢小菜甜品飲品乜都做齊仲要唔貴,我下次都會食下佢d小菜滷水鵝片就走唔甩啦,大大份,下面d豆腐勁滑,我平時好衰格,d豆腐就唔食因為難食,依間我有食呀,所以水準幾好蠔餅好大餅!我就真係食唔晒啦,食晒d蠔就算,配埋魚露,都ok,炸得香脆,又係幾十蚊,算係咁。叫返個菜清清地,叫左蒜蓉芥蘭,炒得偏油,大家可以叫其他菜🤓🤓🤓或者叫佢落少啲油,但味道都係好既最後就係食甜品!叫左楊枝甘露芒果布甸,三十五蚊但兩碗一齊上,覺得自己賺左!😎😎😎🥰🥰因為真係好食,真係估唔到中菜廳都整得咁好食甜品,真心嘅。埋單唔貴三百內搞掂,good!🤗🤗🤗

蠔餅

埋單唔貴三百內搞掂,good!🤗🤗🤗