2025-02-14
話說呢排因為好多嘢做好ᴄʜᴜʀ,難得有時間梗係要放鬆一下😎呢間餐廳好近天水圍西鐵站,行嘅都係簡潔清新路線,仲可以見到有好多棵仙人掌🌵 呢度更加係寵物友善餐廳嚟嫁🐕🦺1️⃣ 經典安格斯芝士漢堡🍔超豐富嘅ʙᴜʀɢᴇʀ~ 除咗有主角安格斯外,仲有芝士、沙律菜、番茄🍅厚厚嘅安格斯好吸引,咬落好ᴊᴜɪᴄʏ🤩 呢個餐仲有埋番薯條,份量一啲都唔少😆即叫即炸,雖然冇薯條咁香口,但係食落就又脆又甜🍠2️⃣ ᴘᴏᴋᴇᴅ🥣自選ᴘᴏᴋᴇᴅ想食咩就揀咩,食完健康無負擔✅ 唔同嘅係呢到嘅底有樓埋蕎麥麵或讚岐烏冬揀,魚生亦變咗多款熟食,啱哂唔食生野嘅大家😆想再健康啲當然揀紫色芝麻醋汁啦~ 撈埋好開胃🤤 大大碗,完全就係驚大家食唔飽😂3️⃣ 飲品🥤茶、啡、梳打樣樣齊😎 但計我話嘆杯啡就最ʀᴇʟᴀx~ 想飲得特別啲又想考下ʙᴀʀɪꜱᴛᴀ嘅功力一定要試呢杯百利甜酒咖啡☕️拉花係好耐都無見過嘅ᴜɴɪᴄᴏʀɴ🦄 ʙᴀɪʟᴇʏꜱ味浸透到咖啡入面,微醺又提晨🥃
1️⃣ 經典安格斯芝士漢堡🍔
經典安格斯芝士漢堡
經典安格斯芝士漢堡
番薯條
即叫即炸,雖然冇薯條咁香口,但係食落就又脆又甜🍠
2️⃣ ᴘᴏᴋᴇᴅ🥣
POKED