依家位於上環嘅打卡Cafe,如果唔係朋友介紹嚟打卡,我相信自己唔會行到過嚟附近😂😂店舖面平平無奇,但係入到去即刻覺得好正😍一日門口就見到每次都係打卡位 少女心即刻起動😍😍 仲要俾我坐到門口好靚嘅打卡位♥️🔸黑松露忌廉蘑菇湯+沙律好香濃嘅黑松露味 個湯好滑♥️🔸喇沙海蝦意大利粉喇沙湯辣得好正,但又唔會辣到留曬鼻涕海蝦好彈牙,喇沙好入到味😋入面仲有喇沙入曬味嘅豆卜,好出色♥️🔸韓式咖喱蜜糖豬肋骨配香酥煎餅豬肋骨好淋 一咬落去就有滿滿既咖喱蜜糖味😋好鐘意♥️煎餅好香脆,我將喇沙嘅豆卜加埋一齊食,好似食緊咖喱嘢好正🔸飲品(mocktail)-Pink lady一黎就覺得好靚,成杯都有玫瑰花瓣,係荔枝同西柚梳打,飲落好香甜嘅荔枝味,再散發陣陣玫瑰味-Queen of punch酒體都係粉紅色,味道帶有水果味道🍀總結食物質素高 餐廳打卡位置超多 食物擺設講究 地點有少少唔就腳 不過為咗打卡唔緊要啦🤣

🔸黑松露忌廉蘑菇湯+沙律
好香濃嘅黑松露味 個湯好滑♥️

🔸喇沙海蝦意大利粉
喇沙湯辣得好正,但又唔會辣到留曬鼻涕

🔸韓式咖喱蜜糖豬肋骨配香酥煎餅

🔸飲品(mocktail)
-Pink lady

-Queen of punch
酒體都係粉紅色,味道帶有水果味道

🍀總結