2023-09-28 321 views
做完嘢又係時候食lunch,咁就係油麻地旺角一帶的內街行吓睇吓帶咩好食,咁就俾我搵到呢間餐廳。餐廳成個天花板都掛滿晒綠色假植物,感覺好有熱帶森林的感覺,門口仲有隻長頸鹿🦒背景音樂聽起上嚟都好relax🥰法式三文魚潛艇堡拼著條 $88法包的表面好脆,但又唔會太硬。無諗過三文魚會做成炸肉餅咁款,食落都好有三文魚味,亦唔算太乾身。蔬菜份量都多,所有食材配埋沙律醬都幾好食。薯條炸得好香脆,份量都多,配茄汁好好食。隨餐 雜菜沙律 & 熱檸水沙律醋多左d,沙律食落都幾酸,其他都正常發揮。想讚下呢間餐廳的餐具,熱檸水的杯碟好靚好精緻,完全match返森林主題🥰Amour Corner (旺角)旺角砵蘭街106號地舖*上述文章只供參考及以當時價格為準

法式三文魚潛艇堡拼著條 $88

隨餐 雜菜沙律 & 熱檸水
沙律醋多左d,沙律食落都幾酸,其他都正常發揮。

Amour Corner (旺角)
旺角砵蘭街106號地舖

*上述文章只供參考及以當時價格為準