2023-10-07 907 views
🍊 餐廳名稱:餃子店 🐝 味道:8/10環境:7/10整體分數:8/10/💰人均:$50-100———————————————————隱世平民餐廳真係好襯佢地,而因店舖名稱是餃子店,原來暗地裡海鮮小炒極為出色,性價都一樣十分高。真係感覺做街坊生意同外賣居多,因為入面好少位~椒鹽九肚魚 💰$65每一條被炸到金黃色既九肚魚,表皮酥脆可口,而魚肉嫩滑乾身,配搭掛上魚肉既蒜粒、椒粒,鹹香而帶有一丁點的微辣,十分惹味!欖菜肉碎蛋炒飯 💰$45炒飯有鑊氣,而且飯粒之間乾身,粒粒分明,冇太多油膩味,份量都可多,一個人食真係好足夠。加埋蛋同埋欖菜,味道層次更豐富。煎雞翼4隻 💰$20雞翼有少少乾身,但仍然保持酥脆。會想食完飲翻罐啤酒。不過沒有太大的驚喜,算是過下煎雞翼的癮。
🍊 餐廳名稱:餃子店 🐝
味道:8/10