2019-07-08 49 views
係尖沙咀收工搵男朋友一齊食晚飯,一直行到出名多餐廳嘅厚福街😋咁岩見到「珍味食堂」呢個名好似幾吸引咁喎😳 所以就入左去食喇…入到去先知原係食日本居酒屋嘅菜式,睇餐牌見到燒物都有好多唔同選擇已經流晒口水🙈 同男朋友都係玉子狂熱分子一黎到即刻點左份〝芝琛玉子燒〞,仲可以揀唔同味道配搭,例如煙肉、饅魚等等…最後我地揀左蟹子!熱辣辣即叫即燒為我地送上,蛋味好夠芝士又足料😎完全係 驚喜!黎到主食燒羊架份量都好足,每人都有3件羊架熟嘅程度岩岩好,易食又入味😍值得一試👍🏻居酒屋點可以唔叫串燒呢露筍豚肉串真係好少可有😍豚肉再配上燒汁已經好入味加埋露筍好有咬口呢!仲有牛柳粒都燒到入口即溶既感覺 好幸福呀🥰 呢餐飯食得超滿足!

黎到主食燒羊架

居酒屋點可以唔叫串燒呢