2018-09-01 525 views
同朋友兩個人食飯,正好見到呢間野,記得曾經有朋友推薦過呢間小店其實佢地方都幾隱蔽,吾細心小小都吾會搵得到入口條樓梯係邊去到先知原來係dinner set咁叫,最平由170幾蚊到300幾蚊都有,我地叫左中位價,250蚊有6個菜式包埋咖啡入到去環境不錯,有d異國風情首先值得一提的是具有中東色彩的茶具同枱布,非常美觀,圖中係店內主打咖啡-東歐咖啡,店主推薦我地熱飲同加奶,好味d同會易d入口!咖啡係即磨咖啡豆,非常新鮮,咖啡的味道香濃之餘入口亦不苦澀,非常好飲最值得推介的係呢個燒雞,皮脆肉嫩,十分好食,旁邊有個白色酸味汁,沾汁定就咁食都好味其他菜式個人認為正常,但不算太突出,最好都係咖啡
其實佢地方都幾隱蔽,吾細心小小都吾會搵得到入口條樓梯係邊

入到去環境不錯,有d異國風情

其他菜式個人認為正常,但不算太突出,最好都係咖啡