2022-09-12 812 views
店舖以樹懶做主題,好多野都有樹懶,甚至連毛公仔都有,不過有其他客人喺度我又廢事影啦講番食物,餐牌有多款食物飲品提供,可能係星期日同埋非lunch time,只有散叫,不過都唔會影響想試甜品嘅我,但睇睇餐牌,只顯示croffle,並冇註明係有咩其他餡料或伴碟之類,我就攞出店舖IG幅相問問店員,店員好有禮貌,表示有呢款,太開心了,有我至愛嘅抹茶雪糕,又有紅豆,簡直係一次滿足多個願望等左一陣,店員就攞住個份croffle埋黎我心裡面不禁嘩一聲,好靚同埋講真,$68算抵了,出面其他店舖食呢樣野,我諗都要至少$80我影左兩張相都要快快開動,因為雪糕好快就溶另外我一反傳統叫左杯非奶啡,espresso soda,咁樣就唔會太飽了,加上因為夜晚參與婚宴,著住件長袖真係好熱,點都要叫杯凍飲飲下想幫襯嘅朋友記住去佢IG睇睇,置頂有地圖教你點去,雖然位置都有點隱蔽,不過你搵到條街道之後,都會見到有個牌示意你店舖喺裡面,繼續向前行就見(可唔可以叫做喺港島君綽酒店地下?)下次再黎要試下同樣價錢嘅芭菲先 ~

等左一陣,店員就攞住個份croffle埋黎
我心裡面不禁嘩一聲,好靚

我影左兩張相都要快快開動,因為雪糕好快就溶

下次再黎要試下同樣價錢嘅芭菲先 ~
2022-09-11
$113 (Tea)
  • croffle