1K
👧🏻😋👅🍽✨肥仔雲南小鍋米線 (九龍灣得寶商場)隱世美味俾關注組報完越黎越長龍😡-❤️我住左咁耐九龍灣都係最近先知得寶小巷有間隱世美食🤣❤️本身地方唔顯眼, 但成日經過會聞到好香濃湯底香味, 要外區人介紹我先上左癮咁成日食, 真慚愧了haha 今次難得有麵有飯又有小食就寫下食評❤️地方都叫淺窄, 但勝在冷氣夠, 枱與枱之間又隔得夠開, 都唔算太差, 重點佢性價比高-🐖🐟🍜魚腐腩肉湯紅薯粉 $48✨小鍋底$34包一個$6餸, 由於我揀兩個都係$10餸黎, 所以total加左$14✨湯好香濃, 叫左唔辣, 但腩肉本身小辣都令個湯辣埋, 紅薯粉唔算好幼身, 但都好掛湯好惹味🤤✨腩肉醃到好入味, 肉質唔算嫩, 份量都幾多✨魚腐有點少失望, 唔係不規則好鬆化果隻, 而係比較實的的 (但當然林身)-🐷🍖🍛 豬軟骨肉燥飯 $43✨賣相就一般... 因為勁多肉燥遮住晒豬軟骨, 但味道十分好✨豬軟骨好soft有D筋好正, 肉燥唔單止係肉碎! 仲有肉絲! 餸係好多汁, 但又冇整到個飯都濕晒✨有少少菜, 都熱既, 整體除左米線, 飯都可以一試!-🔥🐖 炭燒豬頸肉 $43✨基本上我每次必點! 食住個米線等慢工出細貨
👧🏻😋👅🍽✨
肥仔雲南小鍋米線 (九龍灣得寶商場)
隱世美味俾關注組報完越黎越長龍😡
❤️我住左咁耐九龍灣都係最近先知得寶小巷有間隱世美食🤣
🐖🐟🍜
魚腐腩肉湯紅薯粉 $48
✨腩肉醃到好入味, 肉質唔算嫩, 份量都幾多

🐷🍖🍛
豬軟骨肉燥飯 $43
✨有少少菜, 都熱既, 整體除左米線, 飯都可以一試!

🔥🐖
炭燒豬頸肉 $43
✨基本上我每次必點! 食住個米線等慢工出細貨炭燒既豬頸肉
✨燒到金黃色後先切片皮勁脆, 有輕輕蜜糖味, 肉汁一咬爆出黎, 辣醬都唔使點好好味!!

免收加一服務費