2018-05-12 986 views
對於我黎講隱世姐係我平時唔係好覺佢有存在,而呢間鋪頭正位於山道斜坡上,唔係地鐵站開左,我都唔會行上去牙。隨着西環不斷發展,呢到既食肆越開越多,真係無十個胃都食唔哂。但又唔係間間都好味喎,但今次而間餐廳會令你食出驚喜😋 今日就黎到嘆住食嘆下啦, 一行5人叫左6樣野,各位都捧腹而歸。😗 頭盤黎個parma ham 薯仔沙律,佢唔只賣相靚仲配左勁多沙律醬, very good! 再黎炸雞翼槌伴蜜糖芥未,啲雞即叫即炸,熱辣辣,但我個重點放左係個醬到羅,芥未甜甜地配炸雞翼真一流 之後再叫左2個意粉1個飯💕蛋汁煙肉白菌意粉伴63度蛋,此款為本人最喜愛既dishes, 非常creamy 同意粉夠彈牙,不得不試牙 海膽櫻花蝦溫泉蛋忌廉意粉, 有濃濃既海膽味,同樓上意粉一樣非常creamy 至於墨魚汗意粉意大利飯都係高水準,啲飯黑蚊蚊,煙韌有咬口,雖然個顏色係咁,但唔洗驚食完係唔會成口黑哂既 黎到今日重頭戲 – 牛仔骨 ,7成熟都可以做到軟淋淋既口感重點係唔會太老,我諗廚師冇番咁上下功力都好難做到👍🏻 食飽飽後再黎一杯特濃朱古力,仲要有雪糕架,媽牙我今日真係好滿足牙😍

之後再叫左2個意粉1個飯💕

$300 (Dinner)