2019-03-26 468 views
中女獨食難肥日誌#又一間餐室 #新蒲崗 #隱世小店 如果不是熟人帶路,又一定錯過了這美味!在工廠大廈地下,但其實招牌都沒有,自己不會找到來,但一試難忘呢!朋友說冰火三文治一絕,下次試!蒲燒鰻魚便當 $50木盒上便當,整個定食令人感覺瞬間身置日本,精緻得很。不過最擔心得個樣,然而茶碗蒸一進口已有驚喜十分嫩滑,而且高湯做得好,鮮味非常,是個出色前菜!午市套餐有餐茶及紅白湯任添紅湯味濃,白湯忌廉味亦重,滿足可以飲哂紅白湯,沙律大大碟,感覺新鮮又健康,好少外食可以有很多菜食呢!沙律還加上炒香了的煙肉,好有心,還有小食泰式蝦餅!終於到主菜鰻魚飯好高質,鏝魚烤得底脆,但肉質鮮嫩,好好味好滿足的一個午餐!
中女獨食難肥日誌
#又一間餐室 #新蒲崗 #隱世小店

蒲燒鰻魚便當 $50
好滿足的一個午餐!
$45 (Lunch)
  • 鰻魚便當