2019-09-03 136 views
今晚陪男朋友入屯門買野,順便係附近搵下野食,揸車搵到條小路可以泊到車,泊低車行前少少就見到呢間餐廳,入面都幾多人,門外仲有一枱,仲有水煙食。入到去見到個menu同男朋友糾結左好耐叫豬手定豬仔骨好,最後我地叫左個美式BBQ豬仔骨配薯條同龍蝦汁海鮮意大利飯,好酒既我當然會叫返杯紅酒。加左個套餐配埋個湯、沙津同蒜蓉包,個沙津係用左胡麻醬,蒜蓉包好脆,個湯超creamy😋😋美式BBQ豬仔骨配薯條,HKD128黎講真係好大份,勁多薯條,兩個人食左一大半已經好飽,但d肉質好淋好入味。龍蝦汁海鮮意大利飯,HKD108呢個價錢都相對比出面平,我同男朋友一開始望以為飯應該唔會太多,但海鮮就舖滿哂係飯面,點知一食落去先發現原來個飯都真係唔少,我同男朋友兩份食,可以份到兩大碟飯,而海鮮方面有藍青口、蝦、魚柳。兩個人食完飽到上心口,除返開都係百幾蚊一個人,價錢好貼地👍🏻👍🏻

美式BBQ豬仔骨配薯條

龍蝦汁海鮮意大利飯