2021-08-11 34 views
收工經過灣仔,咁啱想食炸嘢,位於灣仔船街一間隱蔽嘅小快餐店,竟然有我最愛嘅雞翼放題啊。舖頭店舖好有型格,黑蚊蚊,亦都有好多霓虹燈可以打卡,佢有好林林總總唔同味道嘅雞翼放題,但係我哋揀咗一個burger同雞翼,仲有松露薯條。雞翼方面我哋今次揀咗泰式酸辣雞翼一份六隻,雞翼個size好大隻,而且皮香肉嫩,出邊仲有滿滿嘅泰式醬,真係十分之正。而另外一個就係炸雞漢堡,炸雞漢堡個雞肉炸得非常香脆,青瓜絲配上沙律醬一解油膩,最後加埋個松露薯條,佢仲要係用幼薯添,松露醬配埋新鮮炸起嘅薯條真係絕配。下次嚟真係要試試佢個雞翼放題先,有唔同嘅味道,有辣有唔辣,適合一班朋友黎比拼一下。