2014-12-01 1297 views
<露天的炸雞與啤酒 Haru Haru>炸雞與啤酒而家來講梗係out哂啦,但好食既野總有人支持,仲要是在街頭露天的炸雞小店更是難得,講緊既係佐敦既Haru Haru!小店上月中才開業,人客不多老闆娘招呼殷勤,食正横巷位可以開出鋪外,我地呢尐大牌檔守護者唔支持都唔得。先來炸雞,有得叫半份是驚喜,二人來吃也不會膩,點了半份香蔥炸雞$69﹐份量不少雞也近十件,醃得入味炸粉不厚,脆卜卜的外脆內軟,好吃,韓食當然要配真露,這才像樣。海鮮煎餅粉厚了點亦煎得唔夠燶,蛋味濃郁,似港式海鮮薄罉,可以做得更好。來這兒炸雞與啤酒準沒錯。小弟飲食FB : smallsmallsmalllin
<露天的炸雞與啤酒 Haru Haru>
Haru Haru
餐牌
香蔥炸雞
海鮮煎餅
Soju
來這兒炸雞與啤酒準沒錯。

小弟飲食FB : smallsmallsmalllin
2014-11-28
$130 (Dinner)
餐牌
Soju