女友媽媽帶領下星期日黎左學整蛋糕 !  地鐵炮台山站行過去5分鐘就到,  好方便 ~  上到去真係嘩一聲, 樓底高, 環境好開揚, 感覺好舒服, 而另一邊係學咖啡同埋西餐, 裝修好高級, D 設備好齊全.我地原本只係諗住黎玩下,  無諗過自己可以整得咁靚, 而女友媽媽上一次都係整依款 "蔓越莓巧克力脆脆蛋糕" , 佢極力推薦, 所以再整一次, 話好好食 !過程中呀SIR 講解清析, 每一個步驟詳細講, 竟然可以令到我地零失敗咁完成成件事, 神 ! 不經不覺玩左個幾兩個鐘, 真係好enjoy ! 到作品完成, 靚到自己都心諗係咪自己整出黎, 我地梗係係咁selfie 些牙下, 睇到D fd 個個都話要黎學埋一份 !更驚喜既係味道, 好fresh 好多層次既口感味, 好有趣呀 !!!!   總結 :導師教學 : 100分作品完成度 : 100分味道 : 200分  ( 哈 ! 自己整特別好味 )個會籍係女友媽媽的, 今次加人數係要另外計人頭收費, 所以我即場都 Join 左 member, 報左 12堂 , 因為12堂好處係可以揀3 堂學西餐, 當日見人地上堂做既作品, 都好吸引, 總之就

不經不覺玩左個幾兩個鐘, 真係好enjoy !

總結 :
導師教學 : 100分
作品完成度 : 100分
味道 : 200分  ( 哈 ! 自己整特別好味 )

個會籍係女友媽媽的, 今次加人數係要另外計人頭收費, 所以我即場都 Join 左 member, 報左 12堂 , 因為12堂好處係可以揀3 堂學西餐, 當日見人地上堂做既作品, 都好吸引, 總之就好想又試下整西餐, 了解多D, 出街食貴價西餐都知值唔值先啦, 哈 !

一次非常好既體驗 , 好滿足 , 真心推薦 !
蔓越莓巧克力脆脆蛋糕
2018-04-08