2019-11-04 46 views
一定一定一定要去食呢間隱世高手開既餐廳!!你絕對會有意想唔到嘅驚喜 🤩.佢主打用$12000先得一公斤既皇家魚子醬煮食。你以為會好貴?但就竟然係超值價錢$250食到物超所值嘅set!仲係香港唯一一間售高級乾魚子醬既套餐。 😱咁癲?Crazy King Restaurant ,有名你叫!🙈 ..我最動容既就係廚師既用心,誠意!每晚只做一round,絕對唔會交行貨,務求你可以安安心心慢慢咁品嚐一頓麥用心烹調嘅晚餐。🥰..甚至乎你仲可以將你想食嘅嘢話比廚師知佢會為你度身訂造菜單。😍 ..而且開放式廚房, King哥會在大家眼前煮,完全無落味精,食得健康。❤️菜式嘅嘢我唔講咁多,因為全部都好食,全部都好特別,你去到就知!😎 ..不過想講意粉真係超好味!好煙韌好香😋原來King 哥被邀請過上TVB都市閒情教觀眾煮意粉,相當有實力👍👍👍 ...以前成日都唔知去邊度食嘢好,依家一定會成日去呢間。由新鮮原塊芝士(好大半圓形嗰啲芝士)即場撈意粉🧀,到精緻既西餐Omakase都有,絕對滿足到我要求!😉