2019-05-06 1640 views
大角咀隱世小店之日本料理鍾意食壽司🍣的朋友就要黎試下,平民價錢,食材又新鮮👍🏻👍🏻我今次都叫咗好多款式,食完round 1再黎round 2😂😂😂呢間店堂食得8個位架炸,所以大家黎之前一定一定要訂位呀🤪🤪🤪以下係我推薦必食的壽司😋😋😋————————————————————————🧡玥屋蛋壽司 ($6)用店名黎命名的壽司梗係有一定水準啦。本身以為玉子下面禁大件紫菜飯,真係飯多過玉子呀🤭🤭🤭點知食落有驚喜,原來紫菜飯下面仲隱藏咗一件厚切玉子,即刻開心唒😂😂😂————————————————————————🧡汁燒帶子 ($14)粒帶子真係好大好肥美呀🤩🤩🤩入口啖啖肉,好爽好新鮮。不過包住帶子的紫菜好快就軟了,建議大家一上碟就食先👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————🧡玻璃蝦壽司 ($6)超級新鮮呀,蝦肉好爽口彈牙,必食丫👍🏻👍🏻————————————————————————🧡炸蝦卷 ($30)炸蝦卷有六件,每件卷物都包住切絲的青瓜和吉烈蝦。蝦炸得非常香脆,但配撘住青瓜,感覺上冇禁熱氣😂——————————————————————
大角咀隱世小店之日本料理

————————————————————————
🧡玥屋蛋壽司 ($6)
————————————————————————
🧡汁燒帶子 ($14)
————————————————————————
🧡玻璃蝦壽司 ($6)
超級新鮮呀,蝦肉好爽口彈牙,必食丫👍🏻👍🏻
————————————————————————
🧡炸蝦卷 ($30)