2018-07-04
見到呢間工廈上面嘅西餐廳評語都唔錯,而且朋友就住喺附近,所以就帶咗佢嚟試吓啦呢個就係晚餐餐牌,價錢都唔貴,我哋揀咗三個course,都係338,仲要免+1服務費另外仲可以帶你個一人set就包埋甜品來嗰日人流唔算好多 令到我同朋友談心得更加輕鬆另外你會睇都有開放式廚房同有一啲必食之選首先頭盤係牛肝菌雲吞配黑松露忌廉汁,黑松露味好香,忌廉汁都好Creamy,一直都好鍾意食雲吞仔,細細粒又易咬,牛肝菌味道唔會好濃恰到好處,用來做頭盤就啱啱好之後我地點左Parma ham pizza 係即刻現成整嘅 餅底薄得來夠趣好鍾意而且上面嘅芝士同ham都好惹味之後就到美國肉眼扒,叫咗五成熟,唔會overcook得來又鎖很住肉汁牛味夠重,食很出新鮮,加上黑椒汁又夠香,可以點埋薯粒食,薯粒亦都外脆內軟由於朋友生日我仲點左個芝士蛋糕配綠茶雪糕$58,靜靜雞叫服務生幫我寫上祝福字句,俾佢一個驚喜服務生仲好好主動幫我地影咗幾張相芝士蛋糕香滑,綠茶雪糕味道唔係好濃嗰隻,淡淡的綠茶香,yummy而且伴碟都整得好靚嘢飲方面就叫咗士多啤梨乳酪同熱情果梳打味道都唔錯,個人比較鍾意士多啤梨乳酪多啲,清甜嘅士多啤梨味加上奶滑嘅
另外仲可以帶你個一人set就包埋甜品
來嗰日人流唔算好多 令到我同朋友談心得更加輕鬆
另外你會睇都有開放式廚房同有一啲必食之選
之後我地點左Parma ham pizza 係即刻現成整嘅 餅底薄得來夠趣好鍾意 而且上面嘅芝士同ham都好惹味
由於朋友生日我仲點左個芝士蛋糕配綠茶雪糕$58,靜靜雞叫服務生幫我寫上祝福字句,俾佢一個驚喜服務生仲好好主動幫我地影咗幾張相芝士蛋糕香滑,綠茶雪糕味道唔係好濃嗰隻,淡淡的綠茶香,yummy而且伴碟都整得好靚 嘢飲方面就叫咗士多啤梨乳酪同熱情果梳打味道都唔錯,個人比較鍾意士多啤梨乳酪多啲,清甜嘅士多啤梨味加上奶滑嘅乳酪❣️