2022-05-26 50 views
今日放工同朋友食飯 搵左間隱世餐廳 貪環境夠靜 可以傾耐d😚💜Set dinner $238晚市套餐包左沙律同餐湯 兩者都有正常發揮 沙律既黑醋汁略嫌帶酸 南瓜湯味道唔太出套餐可選配甜品或飲品 我地揀咗tiramisu 味道中規中矩 跟餐的話可以一試 但唔建議額外加錢加配蕃茄汁扒帶子藍青口意大利飯晚市套餐揀左意大利飯 蕃茄汁濃中帶甜 仲有濃郁既芝士味 配上新鮮青口同埋帶子 令人不知不覺一啖接一啖咁樣食 連平時鍾意食白汁多過茄汁既我都一個人食左大半碟💜Seafood Platter $218龍蝦(半隻) 🦞+日本帶子(4 隻) +鮮蝦(4 隻)🦐Seafood platter可以自選多款海鮮再配搭唔同既醬料 我地今次揀左蒜片紅椒橄欖油 加埋黑椒成盤海鮮拎去焗 保留晒海鮮既鮮味 十分推介👍🏻💜燒德國豬手🐷🖐🏻 $238呢款豬手個皮烤得好脆 而且d肉一d都唔乾 脂肪食多d都唔覺得好油膩 係少有整德國豬手整得咁好食既餐廳 配菜揀左西蘭花同薯角 仲有兩款醬汁 方便轉換口味😋😋另外店員服務好好 食seafood platter有好多殻 店員都會同我地換碟 而食豬手既時候 又會比我地睇左個完整豬手先

💜Set dinner $238

蕃茄汁扒帶子藍青口意大利飯

💜Seafood Platter $218
龍蝦(半隻) 🦞+日本帶子(4 隻) +鮮蝦(4 隻)🦐

💜燒德國豬手🐷🖐🏻 $238

另外店員服務好好 食seafood platter有好多殻 店員都會同我地換碟 而食豬手既時候 又會比我地睇左個完整豬手先 再拎入廚房幫我地切 唔洗我地食得咁狼狽 同埋見我地飲完d水都會幫我地斟水 呢個值得稱讚👍🏻