2022-11-03 43 views
呢日去觀塘學跳舞,去上堂之前就去咗附近既工廈食dinner,第一次食呢間西餐廳,估唔到工廈入面都臥虎藏龍,有咁高質既食物。打開餐牌,見到有6款set dinner ,另外單點既菜式都幾多選擇。我地點左兩個晚市套餐,跟餐有沙律,沙律配上柚子醋汁,好fresh。仲有餐湯同橄欖油多士,呢日既餐湯係蘑菇湯,飲落去好香濃,會食到有粒粒蘑菇,真材實料。多士係好實淨既歐式麵包,烘到好香脆,正。主菜方面,我地點左勁芝煙肉焗長通粉,呢個看似普通既菜式食落去勁好食,長通粉上有好多芝士,加埋煙肉、番茄同埋香草,勁惹味。另一個主食係扒紐西蘭原條檸檬脷魚。烤魚好大條,配上檸檬醬汁,好開胃。小食方面,點左扭扭薯條,熱辣辣好好食。 餐飲都唔錯。

小食方面,點左扭扭薯條,熱辣辣好好食。
餐飲都唔錯。
TakeAway