2022-11-29
呢間係近🐎馬鞍山西沙公路泥涌村嘅🏠村屋餐廳🥢King's & Queen's 冰室十分之有驚喜😍,出品水準好高👍而且份量好大🤩價錢又實惠💰,外面仲有得免費泊車🚗,絕對值得推介!呢度有分🏖️室內同室外用餐🥢位置,地方都算幾大🥰又乾淨企理,而且牆身仲有唔同款式嘅😎牆貼做裝飾添。飲品🍹款式都幾多選擇,我哋揀咗🍋檸檬利賓納,同埋🫘紅豆冰,個紅豆冰🧊入面嘅🫘紅豆煮得好綿好腍,十分之唔錯🤤。金牌🏅紅燒乳鴿🐦係佢哋嘅必食精選之一,size 都幾大,每隻💰$78都幾抵食。皮薄🤏香脆,肉厚多汁😋又入味,水準👍之作。呢個黃金🍤蝦仁只係💰$108,但超級🤩大份,而且全部都係巨形🍤蝦仁!🍤蝦仁咬落去😍十分香脆,咸蛋香味好濃郁🤤,肉質鮮嫩爽滑,係我見過💰性價比最高嘅黃金🍤蝦仁!椒鹽🦑鮮魷💰$98 好大盤🥰,入口好鬆脆😋又鮮味,十分之抵食。🧄蒜子🔥火腩🐟大鱔煲🍲$118 火喉十足,🧄蒜子味道香濃🤤,火腩份量十足,🐟大鱔爽口入味好好食😍。茄子🍆斑腩🐟煲🍲$98 大大煲好香🤤,茄子🍆又腍又入味🥰。斑腩🐟鮮味之餘又好嫩滑😋,火喉控制得👍好好!
皮薄🤏香脆,肉厚多汁😋又入味,水準👍之作。
茄子🍆斑腩🐟煲🍲$98 大大煲好香🤤,茄子🍆又腍又入味🥰。
斑腩🐟鮮味之餘又好嫩滑😋,火喉控制得👍好好!