2022-01-08 199 views
真係好耐好耐冇去過元朗,April開左之後終於忍唔住過嚟。Cafe位於一個幾隱蔽既位置,距離西鐵站有10分鐘路程,所以人流人客量都唔多,當日去到只有我同朋友。😌Bar枱的位置都幾好影,係我最鍾意的位 ☺️ Cafe暫時只有少量食物的選擇提供,不過都已經啱哂我口味。咖啡未上之前咖啡師有好貼心咁問我地想咖啡上先定等埋野食,可能知我地打算影相 ✦ All Match Toast可以自己揀配料的toast  有三揀二今次揀左炒蛋同牛油果牛油果可以揀切片或者牛油果蓉牛油果蓉mix得好均勻仲加左番石榴籽炒蛋正常發揮✦ All Day Breakfast個all day都幾吸引  排得幾靚大啡菇有驚喜  中間有蒜香芝士薯餅都正  入面有芝士同薯塊口感味道一流!Beacon同腸仔都好香口 👍✦ Oat Milk Dirty今次冇剩係影到杯dirty不過顏色係幾靚既oat milk味道都出不過好似再凍d口感會豐富d

✦ All Match Toast
可以自己揀配料的toast  有三揀二