2020-04-19 478 views
搵食搵到去奧運😛大家有冇諗過大角咀竟然有間隱世壽司店😋店舖唔大,只可以容納八位客人,疫症期間更加唔使講😢😢如果想食一定要早d book位🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️Momo 同Boo叫咗個特上壽司定食($105)🍣,有10舊壽司同玉子,仲有一個蔥吞拿魚手卷😚😚帶子壽司好鮮甜,白玉豚都超好味,而甜蝦壽司就係Momo嘅favourite😍海膽壽司就麻麻哋,可能唔太夠新鮮但都唔腥既🙈除咗個set之外,我哋仲散叫咗啲壽司🍣頭先highlight啲壽司梗係要encore,我哋仲叫咗蔥吞拿魚腩軍艦,呢個真係要讚,蔥吞拿魚個份量多到就嚟滿溢🤪🤪汁燒三文魚同蟹籽壽司味道亦都唔錯👍🏻今餐我地食咗廿幾件壽司,都係大概$250,CP值真係爆高,壽司質素好高,絕對值得下次再去食!😍😍
如果想食一定要早d book位🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♀️