2018-01-18
點解要講呢間店舖隱形呢?因為餐廳既外觀好容易俾人MISS咗,係出面完全睇唔到餐廳入面既情況,但門口個MENU價錢又好吸引,所以就入去試一試先一入去感覺唔似普通茶餐廳反而好有日本FEEL,餐廳設計簡約,俾人幾舒服既感覺 。雖然我地一行4人要搭枱但感覺係良好既$48 和歌山麵豉地獄拉麵睇哂成份MENU得一個拉麵係辣既,鍾意食辣既我點會唔叫佢呢~要試下佢有幾地獄上枱見到個樣都好似唔太差,有D辣咁樣,結果係一D都唔辣所以我都有D失望而且個湯都偏咸所以小妹對湯底係俾個麻麻既分數麵既軟硬度都可以接受而且豚肉都幾厚既,所以配料方面都算唔錯,差D忘記左仲有半隻流心蛋餐廳亦有自助部分包括有2款湯同飲品(水及綠茶)供應。當日有羅宋湯同忌廉湯,但2款湯味道都不是太吸引因為羅宋湯太咸;忌廉湯太淡無咩味小妹覺得個環境幾舒服,LUNCH HOUR 一個小時可以係呢個環境差差電都唔錯
$48 和歌山麵豉地獄拉麵
餐廳亦有自助部分包括有2款湯同飲品(水及綠茶)供應。