2019-09-08 179 views
餐廳既位置係因為內街,唔係太多人留意但其實餐廳入面既環境都幾好平日人流唔多,坐得舒適,服務都好nice落完單後有免費既小食呢隻脆餅仔,仲有2隻醬青咖哩,少少辣得黎又酸酸地,幾易入口另一隻就似酸酸地既橄欖,就唔係好岩我口味Mutton Samosa外表有d似咖哩角 但size大好多,入面都乾身好多 再加上今次嗌既係羊肉,直接食雖然香料好足,但唔夠balance 所以就不得不提記得要配呢個甜醬 配完就整體提升好多Mushroom Pulau印度既炒飯我首先鍾意既,就係夠粒粒分明有口感 其次就一定係個好惹味既香料 配料上既蘑菇,食唔出土腥味,幾好 因為香料都多芫茜,所以唔鍾意芫茜既人,我就唔建議嗌啦等左成晚,終於到Naan配Chicken Curry 老實講,食完前面個兩道都已經幾飽 但對住Naan同Chicken Curry既配答又真係忍唔住口 首先要大讚d雞真係好嫩!加上冇骨,啖啖肉好滿足! 又暖又軟既Naan加咖哩汁呢個組合又係一流既 最後雖然好飽,都俾我地食晒3塊咁大既Naan總結印度菜既香料好重,可能唔係個個人都鍾意但我都會推薦個炒飯俾炒飯控另外,正宗既naan配咖哩一定要試!佢仲

Mutton Samosa

Mushroom Pulau

naan

總結印度菜既香料好重,可能唔係個個人都鍾意但我都會推薦個炒飯俾炒飯控另外,正宗既naan配咖哩一定要試!佢仲有好多隻咖哩,好奇寶寶們仲可以試下其他風味
Type of Meal
Dinner