2017-05-19
最近係facebook見到有人share呢間餐廳於是今日行完葵廣,就行落葵興一試!兩個人食 6點半左右入坐好彩早食 因為7點左右就有好多人入座了餐廳係工廈入面,餐廳唔算大,但裝潢很好,幾有日本味!一坐低唔夠一分鐘,店員已經拎野食過來。首先黎左個頭盤刺身 有龍蝦仔,三文魚之類,很新鮮,而且如果唔夠,係可以再加的餐廳提供不少飲品,都係任飲的,我就飲左兩三罐呢個係鐵板祕醬蝦碌,大大隻蝦,而且佢個味好特別,少少酸咁,非常惹美,可惜每人得一隻,可以任食就爽了。呢個就係車打芝士培根包, d芝士味好香好濃,個包都好脆,但有d濟,所以我只吃半個。店員會keep住拎d野食過來,岩哂我呢個賴人。有黑松露伴鮑魚食,太好仲有自己炒既牛肉,d肉幾靚,睇得出餐廳比足料三文魚鮨燒得不錯仲有一個粥底比你打邊爐,安格斯肥牛任吃仲有一些食物就要自己出去拎,有好多即燒串燒,燒貝又有,燒蝦有,即切既豬髀肉,仲有即開生蠔,可見餐廳都幾dup本我諗我最後都回到本的!
於是今日行完葵廣,就行落葵興一試!
兩個人食 6點半左右入坐
好彩早食 因為7點左右就有好多人入座了
餐廳係工廈入面,餐廳唔算大,但裝潢很好,幾有日本味!
餐廳提供不少飲品,都係任飲的,我就飲左兩三罐
店員會keep住拎d野食過來,岩哂我呢個賴人。
有黑松露伴鮑魚食,太好
仲有自己炒既牛肉,d肉幾靚,睇得出餐廳比足料
三文魚鮨燒得不錯
仲有一個粥底比你打邊爐,安格斯肥牛任吃
我諗我最後都回到本的!