2022-07-26 17 views
難得我自由身,可以四周圍去,自己走到去鰂魚通睇下有咩食,行行下見到有間美式漢堡包店好似唔錯,同我都有一段時間都無食過漢堡包喇,入去試下。價錢都算合理,加$18就有飲品同薯條。【雙重芝士手打牛肉漢堡】set combo+$18份量都唔細,主打是手打牛肉,肉味超濃,再配埋秘制醬汁,真係絕配,包又夠鬆軟,芝士味又夠香濃,內裡仲有生菜、蕃茄、洋蔥等配料,CP值都唔錯。【車打芝士醬薯條】普通薯條轉車打芝士醬薯條再加$10我地到最後有加錢轉車打芝士醬薯條,芝士味真係好香濃,每條薯條都是粗身,所以每條都是外脆內軟的口感,不錯。【忌廉芝士蘑菇釀雞翼】香濃啖啖內的忌廉芝士蘑菇釀雞翼,外表炸得非常香脆,內裡每啖都有芝士蘑菇,肉汁又夠多,做得非常不錯。

價錢都算合理,加$18就有飲品同薯條。

【雙重芝士手打牛肉漢堡】set combo+$18

【車打芝士醬薯條】普通薯條轉車打芝士醬薯條再加$10