2020-11-01 445 views
因為太耐無得出國,唯有去韓國餐廳止止癮,餐廳位置有d 似要進入時光隧道才能到達。調味炸雞 (半隻)本身以為半隻雞份量比較細,點知一上枱時大家都感覺超有驚喜 眼望有點似酸酸甜甜,食落超juicy 加上啖啖都是肉,酸甜的味道忍唔住食完一舊又一舊 部隊鍋因為每枱都有一個爐,所以部隊鍋係直接放上爐邊,秋冬食特別有感覺,鍋中的都是耳熟能詳的材料,有公仔面,芝士,腸仔,午餐肉等,份量都超足夠菜包肉本身以為是有另外生菜用尼包住d 肉,點知係類似腩肉上的菜式,肉底下是有韭菜,但以女仔尼講食食下比較油膩,適合大班人配合啤酒一齊食煎蛋卷菜單上看到非常吸引,但係食的時間味道比較淡,需要配合附上的醬料,但質感都係軟林林。

調味炸雞 (半隻)

本身以為半隻雞份量比較細,點知一上枱時大家都感覺超有驚喜

菜包肉

煎蛋卷