2018-01-06
是日完成工作與友人揸開車落元朗午餐,小店位於咪錶停車場後面,泊車都算方便。小店左右兩旁都不是食肆,門面略隱蔽,但也檔不住我地搵食既衝勁!店內播放著柔和的純音樂,環境舒適,我地兩個人分別叫左兩份all day breakfast :熊熊朝曰-午餐試食價$108焗蛋盅比較失望,洋蔥遍佈於底部,顯出薯茸味道清淡,如果與薯茸拌勻平均分佈味道會更好。陽光朝曰-$108班尼迪蛋做得唔錯,特別欣賞個荷蘭醬,唔會太酸,但配煙三文魚果個個人就覺得唔太夾。餐飲方面:特別推介 肉桂蘋果咖啡-跟餐$15唔知點解杯咖啡上枱時顯得奶好似特別多咁,可能係呢到既特色。咖啡香濃,雖然肉桂唔太出,但呢杯咖啡的而且確飲到有d蘋果茸係入面,總算有點心思沖繩焦糖咖啡-跟餐$15比較失望,跟一杯普通Latte沒有分別。唔知係咪凍飲關係出唔到焦糖既效果,如果下次有機會再來,試埋熱飲希望會更好!整實來說可以有進步既空閒,支持小店
熊熊朝曰-午餐試食價$108
陽光朝曰-$108
餐飲方面:
特別推介 肉桂蘋果咖啡-跟餐$15
沖繩焦糖咖啡-跟餐$15
整實來說可以有進步既空閒,支持小店