2022-11-18 48 views
有一段時間冇去D2 Place 最近先發現原來一樓直行最入有間golf特色西餐廳 唔識打golf嘅我又湊下熱鬧 入去邊食野邊睇人打golf 環境好chill🤭Dinner Set 💰498 買一送一 (平均每個set💰249)套餐包括前菜 主食 甜品 餐飲 十分抵食☺️🥗牛油果西柚沙律 西柚一啲都唔酸 加上牛油果 蕃茄仔 青瓜片 菜 整體感覺好fresh😋🥣南瓜甘筍忌廉湯 南瓜湯超級creamy 香氣四溢 仲有幾粒麵包碎點綴☺️🥖麵包籃有香脆蒜蓉包 & 香軟甜餐包🍖蜜糖芥末燒豬鞍配蘋果蓉 豬鞍肉質軟腍 單骨容易切到啖啖肉 而且好入味 下面有啲薯仔&菜 薯仔同樣煮得好香 加上蜜糖芥末醬酸酸甜甜 蘋果蓉好綿滑 味道清新👍🏻🍖香草燒羊鞍配迷迭香燒汁 羊鞍有兩件 size比豬鞍細 睇落比較生 但食起嚟又唔會覺得生 而且冇羊騷味 外層嘅炸蒜令佢更香 下面同樣有薯仔&菜等配料😋🍮法式焦糖布甸 焦糖布甸又香又滑 係飯後甜品最佳選擇🤤🍪朱古力心太軟配雪糕 💰+30心太軟聞落已經好香 不過就唔算太流心 雲尼拿雪糕都好好味 又唔會溶得好快👍🏻☕蜜桃玫瑰花烏龍茶 💰+25第一杯唔係泡咗好耐 所以味道較淡 之後再

Dinner Set
💰498 買一送一 (平均每個set💰249)
套餐包括前菜 主食 甜品 餐飲 十分抵食☺️

法式焦糖布甸

🍪朱古力心太軟配雪糕 💰+30
朱古力心太軟配雪糕

☕蜜桃玫瑰花烏龍茶 💰+25
第一杯唔係泡咗好耐 所以味道較淡 之後再斟顏色同味道都較濃 整體烏龍茶味較出 伴隨淡淡嘅蜜桃香🍑
蜜桃玫瑰花烏龍茶

🐚白酒煮法國藍青口 💰188
青口大大隻 味道鮮甜爽口 數咗有17隻😍個湯有煙肉芫荽等配料 仲跟配一份蒜蓉包 香脆得嚟好吸湯 好味道😋
白酒煮法國藍青口

🔔另設加一