「你知道 就算大雨讓這座城市顛倒」「我會給你懷抱」跑盡世界每個角落都只想搵到妳,無論妳天涯海角,都會尋找到妳,目的就喺想給妳一個懷抱❤️估唔到荔枝角工廠區有間四四正正嘅西餐廳,進店就發現與別不同嘅環境同氣氛✨由熱熱鬧鬧嘅工廠區🏭一步進入咗高級西餐廳咁🥂每道菜都用心製作,慢慢品嚐師傅手藝,我哋一覺唔覺意食咗3個鐘🤣⭐️Bread⭐️軟麵包同硬麵包,提供小碟、醋同橄欖油。將橄欖油倒入小碟,輕輕滴上醋,麵包輕輕蘸一蘸☺️最開心嘅喺麵包喺熱熱哋㗎👌🏻一開始麵包就做得唔錯😝⭐️Soup⭐️🍵九州原木菇清湯🍄唔喺味噌湯嚟,超有日本味道嘅日式菇清湯♨️每一口都帶有溫泉旅館嘅味道😳☕️羅宋湯🍅超多餡料嘅羅宋湯!茄味濃郁😆⭐️First Course ⭐️🧈鰹魚凍豆腐鰹魚條脆卜卜好濃味👍🏻凍豆腐帶有香豆味,作為頭盤好開胃😆⭐️Second Course ⭐️🥩牛肉薄片配熱情果醬🥭牛肉薄片考師傅刀功!每塊厚度差唔多之餘仲透透哋,而且每塊都好軟腍,面頭有熱情果醬,突顯牛肉嘅鮮味😳⭐️Entrees⭐️🍖西梅釀豬肉眼拌紅酒醋醃紅椰菜🥦豬肉眼好厚😍唔會太韌,又食到中間西梅醬嘅味道!特別得嚟配埋紅椰菜酸酸哋咁好開胃🥰🍗法式烤羊卷配哈里薩辣醬
「你知道 就算大雨讓這座城市顛倒」
「我會給你懷抱」

軟硬麵包

羅宋湯

鰹魚凍豆腐

⭐️First Course ⭐️
🧈鰹魚凍豆腐
鰹魚條脆卜卜好濃味👍🏻凍豆腐帶有香豆味,作為頭盤好開胃😆
牛肉薄片配熱情果醬

⭐️Second Course ⭐️
🥩牛肉薄片配熱情果醬🥭
西梅釀豬肉眼拌紅酒醋醃紅椰菜

⭐️Entrees⭐️
🍖西梅釀豬肉眼拌紅酒醋醃紅椰菜🥦
法式烤羊卷配哈里薩辣醬

🍗法式烤羊卷配哈里薩辣醬🥔
2大個羊卷無咩羶味👍🏻重點喺夠軟腍同埋啖啖都啖肉😋配埋哈里薩辣醬有中東風味🤣
薯仔粒好得意呀‼️以花塔為造型嘅薯蓉粒,咬落去個吓外層脆卜卜,內裡喺薯蓉軟綿綿咁☺️
朱古力心太軟

⭐️Desserts⭐️
🍫朱古力心太軟
流心程度適中,切開後慢慢流出嚟效果都唔錯!新鮮出爐嘅心太軟❤️味道唔會太甜,作為今餐結尾好滿足🥰

3 course $298
4 course $348