2004-11-18 4 views
由於office在附近,所以經常去食.1點去到非常多人,座位比較擠迫,要搭檯.我試過幾款:肉醬意粉($22)/肉醬焗飯($25)--我本人比較喜歡"杰"一d既汁,所以覺得一般.肉醬係豬肉.海鮮燴意粉($25)--好多料,不過我0個次等左成半個鐘先有得食,差d要打包返office.葡汁雞扒焗飯($25)--雞肉香甜,好味,而且都幾多,食完晒d飯都未食晒d肉.三文魚焗飯($25)--呢個飯整體比較淡味,感覺一般.煙腸蜆肉燴意粉($22)--餸比較少.總括而言,飯好熱,熱到真係要攤一陣先好食,唔係會"辣"親,芝士亦好勁,食飯食到有芝士絲都係第一次.飯款不多,比起新森林少好多.另外,有網上文章講呢間係無煙食肆,點解佢地俾人食煙?影響左我既胃口.
我試過幾款:
三文魚焗飯($25)--呢個飯整體比較淡味,感覺一般.
煙腸蜆肉燴意粉($22)--餸比較少.