今日有1個鐘時間lunch hr , 去左浸會醫院隔離建新中心搵食• 一落樓梯即刻俾呢間似靚靚酒吧吸引左入面坐滿哂客諗全睇個外觀會係食西餐貴野啦,點個望望個menu ,完全唔貴,$45-$70 , 又有得食扒,又有飯面揀一人俾左個bar枱我坐, 入面仲有2部大電視可以睇波, 環境唔錯。太肚餓啦,叫左個是日精選: 茄子魚柳飯個賣相唔算好靚,但咪道唔錯, 仲包埋餐湯,係中湯黎既, 同埋熱飲,我叫左至愛既奶茶!!估唔到個奶茶唔係平日既奶精茶, 係英式紅茶,奶係另上既,自己中意加幾多就幾多作為一個快食午餐都叫經濟又實惠!最值得一讚既係侍應好有禮貌,只係向後望左一陣,其實唔係叫野,即刻有貼心侍應問有咩可以幫到你唔會等極都無人應。另外上菜速度夠快。唔怕等好耐要趕住食。 食完飯仲有時間慢慢嘆杯奶茶下次要試下d 扒餐先,見其他人個扒都幾好食
一落樓梯即刻俾呢間似靚靚酒吧吸引左
入面坐滿哂客

太肚餓啦,叫左個是日精選: 茄子魚柳飯
作為一個快食午餐都叫經濟又實惠!

最值得一讚既係侍應好有禮貌,只係向後望左一陣,
其實唔係叫野,即刻有貼心侍應問有咩可以幫到你

下次要試下d 扒餐先,見其他人個扒都幾好食

茄子🍆魚柳飯
$48 (Lunch)