叫左個酸菜辣雞米線同蕃茄薯仔豚肉泡飯 個酸菜辣雞米線咸到極點 咸到掩蓋左個辣味都係第一次見 雞肉既份量係幾多下,但真係又硬又乾,勁難食 而且米線淋到整碎晒,一夾就碎另外個蕃茄薯仔豚肉泡飯, 本身都鐘意飲湯,特別係茄湯,呢次試都係因為咁岩見到好似好多湯飯選,點知就中伏。 首先講個湯,一飲酸到極點,係酸到會那埋條眉個隻酸,d洋蔥多到唔想數,保守估計最少有1/4個洋蔥,個幾舊蕃茄又係勁酸,食完已經酸到成個口都係陣酸味。薯仔唔講啦,相比其他部份我已經覺得好好 最後豚肉部份 係ok厚 同都唔少既 但真係好嚡 惟一有樣野好就係 雖然睇落去份量唔似好多,但食完係夠飽 結論就係如果對味道無要求,只係要求飽就夠既可以試下如果對佢既期望係好食既話就千奇唔好試 加埋飲野一個餐60幾蚊唔貴但附近絕對大把高質既選擇 呢間野真係再平都唔食
叫左個酸菜辣雞米線同蕃茄薯仔豚肉泡飯

結論就係如果對味道無要求,只係要求飽就夠既可以試下
蕃茄薯仔豚肉泡飯+酸菜辣雞米線+2杯野飲
TakeAway