2018-11-18
正當我哋行行吓街諗緊食咩嘅時候,見到門前$10隻生蠔嘅招牌,有晚餐set 選擇很多呢還有我至愛功夫啤功夫啤唔係周圍可以飲得到,在這裏可以飲到真的有點驚喜,甜甜地很香很香😍😍$10隻生蠔,一定不能夠放過!質素比我想像中好新鮮!叫咗4個set dinner 🥘 飽到上心口,事關份量大,每份餐都包飲品餐湯,多士,沙律,而且真係好好味,食下食下全部K.O.晒😅🤭雲酥羊架~有三大枝,伴薯菜,見到份量勁多,羊就是食他的so,我覺得夠so👍👍肉質腍滑,少少肥,這樣才好吃香煎澳洲肉眼扒,隻碟成半張枱咁大,肉眼扒也非常大塊厚度不算厚,反而口感提升咗!五成熟拿捏得剛剛好!牛味很重德國鹹豬手配蜜糖芥末汁~~店員介紹很細心會略略介紹煮法,是焗的,不會太熱氣,同樣地份量超級多,肉質也鮮嫩,筋同高的位置最好吃簡簡單單的意粉也不錯喎!意粉韌度剛剛好而且炒得很香,最喜歡乾蕃茄🤩
$10隻生蠔,一定不能夠放過!質素比我想像中好新鮮!