係香港要食平價西餐真係有太多選擇,但如果平得嚟又要好食,Ocio絕對係一個唔錯嘅選擇!除咗小食同主菜之外,Ocio嘅甜品都係佢哋賣點之一🤤佢哋嘅waffle出名平靚正大大份,加上舒適嘅裝修,同三五知己坐下傾下計真係唔錯架!今次就同朋友過嚟食晚餐,坐下坐下就9點半🤣。。🔘香草酥羊架配烤新薯燒汁 | $168評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 晚市套餐包一碗西湯及飲品。同出面相比,$168可以食到兩件香草羊架確實係好抵食!羊架處理得好好冇乜羊羶味,香草陣鹹香味好好食😍羊架好冧一切就切開,配埋燒汁一齊食味道層次會更豐富!。。🔘冬陰功大蝦燴意大利飯 | $138評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 意大利飯好creamy,中間仲有啲蕃茄粒增加口感同濕度,冬陰功味道非常香濃!大蝦有兩隻,蝦腸已經移除左,我本身我好驚食到條蝦腸㗎,呢個動作我覺得夠晒細心😳而且仲烤得好香添🤤。。🔘焦糖香蕉朱古力窩夫 | $68評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 窩夫係即叫即整,而且$68已經係一整塊窩夫!食落質感軟熟,仲要係微暖,朱古力味湧晒出嚟!窩夫上面係一球朱古力雪糕同香脆嘅焦糖香蕉,呢三樣野加埋真係最佳嘅選擇😍。。🔻旺角、大圍、將軍澳都有分

香草酥羊架配烤新薯燒汁

🔘香草酥羊架配烤新薯燒汁 | $168

冬陰功大蝦燴意大利飯

🔘冬陰功大蝦燴意大利飯 | $138

焦糖香蕉朱古力窩夫

🔘焦糖香蕉朱古力窩夫 | $68
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

🔻旺角、大圍、將軍澳都有分店
🔻集前菜、主食、甜品於一身嘅西餐廳
🔻將軍澳坑口站東港城!唔好落錯車呀
推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️