2015-04-26
因係團購看見這間店舖, 未食過就買左團購去試下, 團購價每位$138, 到場再另加每位服務費$48 (一共$186), 任飲任食。 用餐當日已訂了枱, 所以不用等位, 內部裝修新派, 座位舒適。食物方面有好多選擇: 有日本壽司刺身, 中國的薑醋蛋, 炒螺, 炒菜, 西式甜品, 韓國的冷盤前菜, 反而用作燒烤的食物唔係太多選擇。味道方面, 大致可以, 刺身都算新鮮, 但炒螺有點過左火, 好硬食唔到; 薑醋蛋的蛋太新, 無咩味; 飲品方面只有豆漿同酸梅湯選擇, 我兩樣都唔飲, 要飲其他的就要全枱人每人加$12才可飲汽水, 我覺得呢樣野好唔岩羅, 係店舖提供少選擇比客人選, 唔岩飲想飲另一款又要全枱人一同加錢先得, 一定要迫同伴一同加錢, 點解唔可以自己一個人加錢呢??希望該店舖有改善的空間。