2023-06-26
今個星期日約咗朋友去鰂魚涌呢間cafe食嘢同做Ariel Hammock 😝 導師教得好好 教得好清楚 好有耐性 場地好靚 夠大又舒適👍🏻做完yoga 同朋友坐低飲杯茶同食啲嘢 好relaxing🥰-🍝蒜香大蝦意粉 $98大蝦煎得好香口 有5隻 全部都好大隻醬汁有少少辣 有橄欖油 不過唔油 意粉都係手工製 所以好有咬口好煙韌 而且好掛汁-🍟脆炸黑松露薯條 $68粗炸薯條好大份 炸到好脆 黑松露醬汁味道濃郁 我哋點點下就食曬成碟-🍹Rosé $50我比較鍾意呢杯 佢入邊有玫瑰花 同荔枝汁 玫瑰花好清 同甜甜地嘅荔枝汁好match-🍹The Dusk $50用左蘋果汁 桃汁同Earl Grey tea 🍵有桃既香味 好fresh -📍NN Coffee & Gin 鰂魚涌英皇道1001號11樓1號舖#quarrybaycafe#quarrybayfood@nncoffeehk @polebeatgallery
🍝蒜香大蝦意粉 $98
大蝦煎得好香口 有5隻 全部都好大隻