個分別係,以前係好好,而家係好我唔知係咪唔同分店,同埋我今次係tea time去既關係。雖然舊飯都係人工整既質感,但係凍左d. 不過都好過元字頭果d.一個人食,就貴精不貴多先上場既係傳說中的蟹柳棒。又冇其他人講得咁好食,係好食d, 蟹味重d既蟹柳咁lor. 不過都唔錯,雖然我唔會特別推介。接住係最精彩的部份-- 海膽壽司同蟹羔壽司!海膽真係值得推介!呢度既海膽新鮮過同好味過元字頭既壽司舖,同埋唔少和食店!而且又唔貴, $25兩件,如果你喜歡海膽的話,就實在不容錯過。蟹羔壽司,都好味;但唔再係純蟹羔,入面多左絲絲既蟹肉,以前食冇既。我覺得以前好食d, 但係呢個都唔差。最後,試左佢個super 葱吞拿魚,雖然d魚都幾新鮮,但有少少筋,同埋食既時候要保持儀態都幾困難,而且魚太多,搶晒d飯既味,配合唔到,所以個人認為係一個失敗的新嘗試;但勇氣可嘉。整體而言,都仲係好。(唔使用到個"幾"字tim!), 希望開新店之餘,亦都可以keep住個水準!
個分別係,以前係好好,而家係好

一個人食,就貴精不貴多