2018-02-09 491 views
其實點為之一杯好飲既台式野飲?見仁見智。平時都有飲開珍珠奶茶同埋鮮泡果茶,價錢都係20蚊左右,而呢間東喜茶,第一次黎既時候,睇完價錢我即刻講左句粗口,點解可以貴到咁?但朋友講到真係好好飲,又咁多人等,我信佢一次,第一次比左錢飲一杯同lunch一樣價錢既台式野飲(佢係中國...)第一次飲滿杯紅柚,佢真係充滿紅柚肉,啲味唔係用糖水沖出黎,好清新,貴都貴得叫有價值既。飲左一似,好飲係會返轉頭,今次更貴,挑戰芝士!呢杯係芝士莓莓(右),下面係有d似草莓沙冰,上面係芝士奶蓋,呢個唔可以用飲管,要打斜飲先可以一次過飲到芝士同草莓沙冰,哇,一入口,啲芝士超濃,口感一啲都唔水唔稀,個層次同下面夾得超好,係我係台式飲品入面飲過最好味既芝士!飲完幾日,好想又再飲過

飲完幾日,好想又再飲過

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 芝士莓莓