一聽到健康,初初都有少少卻步,以為健康一定係小糖小油小鹽咩都少,但係其實佢只係用左橄欖油,同每份餐都有好多蔬菜。味道依然咁好味,我叫左個羊肉紅糙米飯,而我女朋友就叫左個吞拿魚巻配沙律,兩個set lunch都可以配指定飲品一杯,我地都要左芒果汁,酸酸甜甜都唔錯,到主菜黎喇,個吞拿魚巻裏面包左啲蔬果同青蘋果,味道不流,雜果沙律都係選用新鮮既蔬果唔係罐頭雜果,新鮮又好味;至於個羊肉紅米飯,啲黑椒汁配紅米飯,味道簡直一流,羊肉又好好味,無咩骨,不過份量就真係太少喇,我一舊女朋友一舊,食唔夠兩啖就無哂,雖然午餐選擇唔多,但係樣樣都好吸引,見到佢既晚餐有好多選擇,應該仲吸引,所以下次一定要黎試下啲晚餐。
$50 (Lunch)