2019-09-24 2001 views
今天下班後同同事去食火鍋,江南環境乾淨寬敞,冷氣、抽氣足夠,完全冇濃烈既邊爐味。座位好闊落,就算多人一齊坐都唔會覺得迫!值得一提,奇醬料選擇亦畀其他店多,味道較為香濃,推介芝麻醬,濃香之餘不覺油膩, 點肉片最佳👍ORDER 食物後,待應即時上餐前小吃,貴花浸小蕃茄,十分可口! 我地叫了 沙嗲 及  香茜皮蛋 湯底,上鍋時香味濮鼻!叫了精選牛肉拼盤,手切肥牛,牛色澤均勻 脂肪分佈平均 牛味濃 好味新鮮響鈴,皮薄脆口,只需要浸三秒就可以食。韭菜餃 ,平平無奇外表, 但入面肉滑汁多,超級好味手打四寶丸:分別有牛丸、蝦丸、墨魚丸、豬肉丸,手打果然係唔同啲,鮮味十足,非常彈牙。黑松露墨魚丸就見到好多好多黑色一點點既黑松露,鍾意食墨魚丸既人可以一試!鱔片 又爽又脆,好食不得了! 特別推介:南乳雞翼,南乳味好出,好香,雞翼皮香脆,鐘意南乳朋友冇得唔叫!雖然係貴,但係CP 值係超高超高分一餐回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕環境:🌕🌕🌕🌕🌕服務:🌕🌕🌕🌕🌕份量:🌕🌕🌕🌕🌕味道:🌕🌕🌕🌗🌑
座位好闊落,就算多人一齊坐都唔會覺得迫!

我地叫了 沙嗲 及  香茜皮蛋 湯底,上鍋時香味濮鼻!

新鮮響鈴,皮薄脆口,只需要浸三秒就可以食。

韭菜餃 ,平平無奇外表, 但入面肉滑汁多,超級好味

鱔片 又爽又脆,好食不得了!

雖然係貴,但係CP 值係超高
超高分一餐

回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕
環境:🌕🌕🌕🌕🌕
服務:🌕🌕🌕🌕🌕
份量:🌕🌕🌕🌕🌕
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
Other Info. : 不過可以的話,冷氣可以大返少少會好D ...食食下有D 熱... 另外,後來先知,原來用OPENRICE BOOK 位可以有平!
2019-09-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 南乳雞翼