2020-10-11 627 views
瘋狂食買玩慶雙十嘅第四站, 早d食晚餐就可以食多餐甜品. 我地今日食6點, 可以online book位,好方便, 8 點前埋單仲有85折, 仲更加抵食 佢嘅茶係自助形式, 要戴口罩出去斟茶,都好方便, 但係我地懶, 都冇出去refill. 我地叫到成枱都係嘢食, 有蟹肉可樂餅,清酒煮蜆,鍋燒烏冬,野菜天婦羅,蝦天婦羅,串燒拼盤,月盛 (刺身), 蟹子沙律。 我地咁擦得, 全部食晒個鍋燒烏冬好好味, 塊叉燒好有驚喜, 烏冬又好好食, 個刺身都好正,一上枱都好開心, 好靚, 好新鮮. 個串燒拼盤都好得, 咁多款一齊上, 見到都好吸引, 即燒即上, 正到爆. 我見到隔離d枱嘅壽喜燒都好正, 好大盤, 真係唔錯我地連清酒煮蜆個湯都飲晒, 真係好掂. 我地走嗰陣,出面都好多人等位, 咁嘅食物質素, 真係抵佢咁爆場嘅 下次再食過
瘋狂食買玩慶雙十嘅第四站, 早d食晚餐就可以食多餐甜品
. 我地今日食6點, 可以online book位,好方便
, 8 點前埋單仲有85折, 仲更加抵食

我地咁擦得, 全部食晒
個鍋燒烏冬好好味, 塊叉燒好有驚喜, 烏冬又好好食
, 個刺身都好正,一上枱都好開心, 好靚, 好新鮮
. 我見到隔離d枱嘅壽喜燒都好正, 好大盤, 真係唔錯

我地連清酒煮蜆個湯都飲晒, 真係好掂
下次再食過
野菜天婦羅
蟹子沙律, 蟹肉可樂餅,前菜
前菜
2020-10-10
$210 (Dinner)
鍋燒烏冬
串燒拼盤