2015-11-15 3183 views
:Double Happiness $180 8.5/10 有兩層好厚好多肉汁既牛肉之外 仲有四塊芝士😍 再配煙肉同pickles😋 pickles唔算多 所以未必可以好解油膩既感覺雖然價錢絕對唔平 但我會覺得係二人份量 將距切開兩邊 每人一邊 再上下分開食😂 我相信要好辛苦先可以一啖咬晒兩層咁厚既牛肉再加入面d料同埋個麵包🍞麵包好香牛油而且好脆 比起一般漢堡包更加好味😎 雖然一心想試 Red-eye reduction 但呢個double happiness食完真係好正好回味🙈雖然兩個share呢個咁邪惡既漢堡 但依然覺得heavy無比 好有罪惡感haha食漢堡包唔少得薯條🍟:Duck Fat Fries $30 (via @sugar_hongkong $10) 呢個薯條其實係好粗既薯角之外 仲有咩特別?系用鴨油炸😮 雖然食落去個味唔會有咩特別 但的確好脆好酥🙆 呢一盒我地食個陣仲要係岩岩炸出黎 食落去熱到噴火🔥 個心好熱好熱 即刻覺得好熱氣😂但薯仔好香 另外店舖除左有茄汁mustard同埋辣椒之外 仲有一隻好特別既墨西哥辣汁 呢隻辣同辣椒仔好唔同 咸咸地 令到新鮮炸熱辣辣既薯條食
:Double Happiness $180 8.5/10
食漢堡包唔少得薯條🍟
但薯仔好香 另外店舖除左有茄汁mustard同埋辣椒之外 仲有一隻好特別既墨西哥辣汁 呢隻辣同辣椒仔好唔同 咸咸地 令到新鮮炸熱辣辣既薯條食落去更加惹味😍😍
一盒其實唔多條 但條條都好大條 我覺得兩個人share 過下口癮最好不過 每人一盒又會太多而且會好熱氣 最後就好似隔離台咁剩左兩大條。。 超浪費😟 大家唔好浪費食物呀
Duck Fat Fries

Duck Fat Fries