2021-03-12
搭輕鐵見到洪水橋呢間Pizza小店,上網睇原來可以打電話order定,睇落都唔錯!見到Menu有一款兩味混合pizza,難得一個價錢可以食到兩款唔同口味嘅pizza喎!心多嘅我就心動起即時order一個10吋批,返屋企慢慢歎🍕🍕兩味混合披薩《雞肉披薩❌意大利辣肉腸(牛肉)披薩》🍕2 Flavours pizza《Chicken pizza❌Pepperoni (beef) pizza》打開個pizza,有兩個醬,我忍唔住打電話問返老闆,原來沙律醬係自家製,點pizza食,都幾特別!雞肉pizza用料十足,入面有啲蔬菜加雞肉,蔬菜切得好幼細👍🏻入口有少少辣,雞肉肉質都算嫩,同辣味好匹配👍🏻意大利辣肉腸(牛肉)pizza芝士味比雞肉重,仲更加惹味!辣肉腸一咬入口,牛肉味爆發出嚟,勁濃!辣肉腸味道有啲似鹹牛肉,但味道唔會好鹹!而且無辣味,好啱我!我都係第一次食牛肉味嘅辣肉腸,估唔到係咁好食,越食越上癮,真係滋味無窮😋😋😋😋😋
🍕兩味混合披薩《雞肉披薩❌意大利辣肉腸(牛肉)披薩》
兩味混合披薩<雞肉x意大利辣肉腸(牛肉)>