2022-08-03 276 views
第二次嚟食呢個出名抵食嘅雞煲。有幾個價位可以揀,我哋揀咗入門嘅價錢,其實都已經好夠食。我哋6:30嚟到,就未係好多人。但係埋單八點幾嘅時候,已經全場滿晒,所以建議大家要預先訂枱,或者早少少嚟食。店舖設計好有香港特色,座位就算坐六個人,都幾闊落。價錢已經包咗雞煲,火鍋配料任食,飲品,蔬菜,醬料,雪糕,真係超級滿足。特別要讚佢嘅飲品,有一啲雪好咗一支支嘅無糖花茶,啱晒女士們!雞煲份量都唔少,煮得好入味,冇雪味食完個雞煲,可以隨時加個湯底轉打邊爐。平時都好驚叫雪花肥牛,好怕太肥。但係呢度嘅雪花肥牛唔算太肥,所以都叫咗兩碟。牛筋丸都幾有驚喜是日海鮮係蜆,意外地都算幾厚肉!食肉類都食飽咗,所以食咗好少蔬菜,但係飾物訊息選擇好多,唔怕唔啱食!店員嘅服務都好唔錯,經常主動收碟。最後剩返一杯乳酪味嘅雪糕來總結,大滿足
店舖設計好有香港特色,座位就算坐六個人,都幾闊落。

價錢已經包咗雞煲火鍋配料任食,飲品,蔬菜,醬料,雪糕,真係超級滿足。

雞煲份量都唔少,煮得好入味,冇雪味

牛筋丸都幾有驚喜

是日海鮮係蜆,意外地都算幾厚肉!

店員嘅服務都好唔錯,經常主動收碟。

最後剩返一杯乳酪味嘅雪糕來總結,大滿足