太子區數埋都差唔多20間打邊爐,老婆話想食椰子雞湯嘅邊爐,上網搵一搵今次就去試吓呢間「烚時.滾動」,勁近地鐵站出口,一分鐘到達,交通非常方便。Menu 選擇好多,而且有得食刺身同埋河鮮。「椰子雞煲」椰子雞湯非常之清甜,雞肉又新鮮嫩滑,放埋雞肉落去滾幾滾雞味再提升!正👍🏻👍🏻「美國頂級手切肥牛」一上菜嗰吓心入面「嘩」咗聲!牛肉嘅油脂豐富仲分佈得好靚,而且一啲都唔簿切,牛味同口感都好正!食到舔舔脷😋「蟹子蝦滑、墨魚滑」雙拼難得有地方可以雙拼蝦滑同埋墨魚滑👏🏻兩樣我都咁鍾意食,份量都唔少又滑又彈牙😁「脆鯇魚片」其他舖頭嘅鯇魚片多數細細片,但係佢哋嘅鯇魚片全部都大大塊,鯇魚肉肉厚彈牙,相信一定滿足晒鍾意食鯇魚片嘅食客。「萵筍、娃娃菜」新鮮嘅蔬菜但係特別要讚一讚佢哋嘅萵筍又甜又好食!最後感謝職員請我哋食咗少少「牛柳粒」同埋「炸響鈴」,兩樣都好好味,成餐晚飯好滿足!兩個人平均消費$320左右(但係勁飽嗰隻)😝好過去食連銷店啦,食材新鮮質素有保證。

「椰子雞煲

「美國頂級手切肥牛」

「蟹子蝦滑、墨魚滑」雙拼

「脆鯇魚片」

「萵筍、娃娃菜」
新鮮嘅蔬菜但係特別要讚一讚佢哋嘅萵筍又甜又好食!

兩個人平均消費$320左右(但係勁飽嗰隻)😝
好過去食連銷店啦,食材新鮮質素有保證。
美國頂級手切肥牛
椰子雞煲
脆鯇魚片
蝦滑墨魚滑
$300 (Dinner)
美國頂級手切肥牛
椰子雞煲