好耐冇食火鍋啦,新南苑呢度地方寬敞,乾淨整潔,而且今晚人唔多,環境安靜舒適,很適合用餐。自助冷盤、前菜~⋯ 我地都攞左少少,雞腳味道唔錯!我地叫左個海鮮餐任食,除左有安格斯肩胛肥牛任食,鮑魚、馬刀貝、帆立貝、台山蠔呢D海鮮都係任食,唔係講笑,真心抵食呀!三位或以上可免費享用雞煲同埋湯底,大辣/小辣/唔辣都得,仲可以叫BB辣~雞煲配埋油炸鬼很有穫氣香,雞件份量也不少,D醬汁完完全全滲入嫩滑嘅收雞肉,極之入味。食完雞煲之後就係椰青蟲草花湯底。非常濃郁的椰青味,好好飲,蟲草花同埋花膠都食得! 安格斯肩胛肥牛、安格斯牛小排、本地手切牛頸脊任食!!最中意本地手切牛頸脊,油脂分布好平均,而且仲有陣陣香濃牛味,食落有油香~安格斯牛小排口感爽滑,牛味非常突出,仲好juicy添!呢度嘅牛肉勁高質,我哋食唔停口。活海鮮拼盆(6-7款每位)有鮑魚、鮮蝦、台山蠔、蟶子,鯇魚片~海鮮拼盤賣相出色而且有氣勢,蝦夠哂大隻,勁爽甜,食落好有蝦味!鮑魚同埋蟶子彈牙爽口,台山蠔就勁肥美,個湯底夠清,樣樣海鮮都保留海鮮原汁原味,食過就知有幾正~再encore鮑魚厚肉!!黃油雞件(三黄雞)、特選豚肉、台灣黑椒豬肉腸、灌湯小龍

自助冷盤、前菜~⋯
我地都攞左少少,雞腳味道唔錯!

食完雞煲之後就係椰青蟲草花湯底。

鮑魚厚肉!!

黃油雞件(三黄雞)、特選豚肉、台灣黑椒豬肉腸、灌湯小龍包、特色雞腳
40幾種火鍋配料比你任叫~我地叫左D芝士丸、鯇魚片、牛柏葉。。
質素都唔錯,最後每位仲會送北海道3.6牛乳奶凍,平時係街度食3.6牛乳隨時要成$20先有細細杯,呢度好

除左鮮蝦同蟶子之外,其他海鮮同埋靚牛可以任叫,價錢方面任阿時段$ 458 另加一,想平D就8:00前離座或者9:30後入座$ 438 免加一,午市仲接近半價添,好抵食。