今日又係同朋友聚舊的好時間! 今次去左荃灣食雞煲~ 岩哂我鍾意食雞既人四個人任飲任食兩小時,抵食👍 一到埗,我地四個人就安排坐在卡位,位置很寬敞,坐得舒適。其後,我地就開始任飲任食兩小時,除左食雞煲外,我地仲叫左響鈴卷、墨魚丸、蟹爪肉棒、炸魚皮等食物。坐左一陣,終於呈上雞煲來,味道香濃,賣相也很好看! 雞煲非常夠味,大家都食到停唔到口,正!之後,再送上唔同的食物,特別要稱讚佢個響鈴卷,炸得好靚!另外,這裡的蔬菜是自助形式,由客人自己去挑選,各類蔬菜擺放整齊,十分衛生!除了食物,飲料都是自助形式,方便我們自行選擇!整體來說,食物質素高,雞煲味道夠濃,好食!店內也很衛生,而且兩小時任飲任食,價錢也不昂貴,值得推介!
四個人任飲任食兩小時,抵食👍

坐左一陣,終於呈上雞煲來,味道香濃,賣相也很好看!

雞煲

雞煲非常夠味,大家都食到停唔到口,正!

之後,再送上唔同的食物,特別要稱讚佢個響鈴卷,炸得好靚!

各種蔬菜

除了食物,飲料都是自助形式,方便我們自行選擇!
飲品

2018-08-15
$168 (Dinner)
雞煲